x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

Az informatikai rendszerek kivitelezését mindenképpen az ehhez értő szakemberekre kell bízni. Pláne, ha annak GDPR alapúnak kell lennie.

 

Milyen szempontokat vizsgálunk egy informatikai rendszer kivitelezésekor? (egy picit kapcsolódik a tervezés alatt menüpontban leírtakhoz)

Fontos, hogy a kivitelezett rendszer magas rendelkezésre állású legyen

Megfelelő adatbiztonságot nyújtson

Elengedhetetlen a költséghatékonyság

A kivitelezett rendszer legyen „zöld”, azaz a legkevesebb elektromos áramot fogyasztja

Adatmentések 15 percenként történjenek meg

Minden tevékenység naplózott legyen, azaz nyomon követhető.

Biztosítva legyen a Home Office

Az adatokat biztonságosan bárhonnan ellehessen érni, online, vagy offline állapotban is.

Elengedhetetlen továbbá a jogszabályok betartása, hiszen az általunk kivitelezett rendszernek összhangban kell lennie a GDPR al. Informatikai rendszereinket a legnagyobb körültekintéssel építjük fel úgy, hogy az esetek nagy többségében a felhasználó szinte semmit sem vesz észre a rendszer kivitelezésekor, vagy újjáépítésekor.

Feladatainkat megpróbáljuk úgy elvégezni, hogy a mindennapi „hivatali” munkarendet ne zavarja a folyamatos bevételek érdekében, hiszen az Ön vállalkozása nem állhat meg.

Kivitelezéskor elengedhetetlen, hogy a saját munkánkat többször leteszteljük. Gondolok itt arra, hogy egy hálózat kivitelezésekor megfelelő műszerekkel vizsgáljuk át az összes végpontot, legyen az telefon, optika, vagy sima „réz” hálózat.

Elengedhetetlen, hogy a kivitelezett rendszerünk terhelési mutatóit folyamatosan vizsgáljuk, hiszen tudnunk kell melyik lépés okozhat fennakadást a rendszer működésben.

Ahhoz, hogy az adatok biztonságban legyenek elengedhetetlen az adatmentések visszaállíthatóságának tesztelése. Bármikor előfordulhat egy olyan katasztrófa helyzet, amikor letörlődik, vagy megsérül egy fontos anyag, amit vissza kell állítani. Ehhez, elengedhetetlen a folyamatos tesztelés.

Kivitelezés közben nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy az összeépített, beépített, megvásárolt eszközöknek kompatibilisnek kell lenniük, tehát a kiváló termékismeret elengedhetetlen. Többször találkoztunk olyan informatikai rendszer átépítéssel, amikor rendszer kivitelezés közben derültek ki olyan fontos információk, aminek a menedzsment sem volt birtokában.

Számunkra ez sem okoz nehézséget, hiszen kivitelezési szakaszban is bármikor picit áttervezhetjük újra az informatikai rendszert.

Kivitelezéskor elengedhetetlen a jó kommunikáció a vezetőséggel, és az alkalmazottakkal. Sok esetben tapasztaljuk, hogy a változástól félnek a kollégák, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne egy szükséges rossznak tekintsenek a változásokra. A kollégákat, vezetőséget folyamatosan oktatjuk annak érdekében hogy megfelelően tudják használni az általunk kivitelezett informatikai rendszereket.

Felkeltettem érdeklődését?

Szeretné átvizsgáltatni informatikai rendszerét?

Netán új céget alapít?

Szeretne újítani, de nem tudja milyen irányba induljon?

Kell egy kis szakmai támogatás?

Segítő jobbkezet keres?

Szeretné levenni informatikai gondjait válláról?

Ne hezitáljon, vegye fel velünk a kapcsolatot MOST!

Építsünk együtt egyedi informatikai rendszert!

Termékünk

Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

36 70 534 8423