x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

 

 „Huh de jó lenne ha megtudnám csinálni !”

„Hogy mentesem el hogy más is hozzáférjen?”

„ Most melyik gombot nyomjam meg?”

"Miért nem nyomtat?"

"Biztos hogy jól csináltam?"

 

Tapasztalataink szerint a KKV –k cégtulajdonosai egyik legnagyobb problémája, hogy a tárgyalásokra, megbeszélésekre nem tudja  elvinni magával a teljes informatikai apparátusát, az összes kollégát,  hiszen hihetetlen nagy költséget vonzana maga után, vagy egyáltalán nem megvalósítható.

Online rendszergazdai szolgáltatásunkkal mi mindig Ön mögött állunk, még ha virtuálisan is!

Mitől Prémium, és mitől egyedi szolgáltatásunk?

A TeamViewer szoftver használatával átalánydíjas partnereinknél ( magánszemélyeknél is ) bármikor áttudjuk venni a számítógépének a képét, amennyiben van stabil internet kapcsolat.

Ön lehet megbeszélésen, prezentálhatja bemutatóját partnereinek, ha elakad, tudunk segíteni!

Video kommunikáción vagy telefonon illetve chat formájában elmondhatja problémáját, miközben távolról megoldjuk a felmerülő problémát.

Természetesen nem számít az idő eltolódás, szolgáltatásainkat nem befolyásolják a napszakok sem, mivel minket elér a nap 24 órájában.

Online rendszergazda 0 – 24 óráig

Átalánydíjas partnereink Hívhatnak minket hajnalban, éjszaka, ügyeletes kollégáink segíteni fognak!

  

További részletek:

Az internet széles körű terjedésének köszönhetően lehetőség van arra, hogy  a számítógép működését az IT szakember ne csak a helyszínen személyesen, hanem távolról "hálózaton keresztül " is képes legyen biztosítani.

Erre a " távoli kapcsolatra" nyújt megoldást az "online rendszergazda" szolgáltatásunk.

A gyakorlatban ez az jelenti, hogy Ön ül a saját számítógépe előtt, és mi telefonos segítségnyújtás mellett bejelentkezünk az Ön számítógépére egy keretprogram segítségével, feltárjuk a hibát, és megfelelő módszerekkel, és technikai felkészültséggel kijavítjuk. Tanácsadás esetén pedig megmutatjuk, mit hogyan tud megoldani a számítógépével.

Hogy hogyan is működik?

 

A számítógépre / számítógépekre feltelepítésre kerül a saját Host kiszolgálónk. Ezt a keretprogramot a program használatának megkezdésekor a felhasználó megkapja. A telepítés rendkívül egyszerű, nagyobb technikai tudást nem igényel. Ez a telepített program Teamviewer szerverén keresztül, jelentkezik be a mi távfelügyeletünkbe. Ekkor férünk hozzá Online az Ön számítógépéhez, tehát amennyiben Ön igényli, bármikor át tudjuk venni a számítógép képét, és segítséget tudunk nyújtani.

A Teamviewer keretprogram használata biztonságos.

Hibabejelentés módja, és reagálási idő:

Hibabejelentés bármikor megtehető a nap 24 órájában, hiszen a segítség kérése menüpont alatt akár esti órákban vagy éjszaka is megtehető. A hibabejelentés nem törlődik, megmarad a rendszerben. Kollégáink 8,00 és 18,00 között online állnak a Felhasználók rendelkezéseire. 18,00 után viszont a rendszerbe bekötött szerverek adatmentéseit esetleges hibák kijavítását végzik.

A reagálási idő rendkívül kicsi. A felhasználók a technikai hibabejelentést megtehetik akár a feltelepített TeamViewer szoftveren keresztül a segítség kérése menüpont alatt, vagy email formájában, vagy akár hívhat minket ügyeleti telefonszámunkon. Kollégáink azonnal áttudják venni a Felhasználók számítógépének képét, és segítsége tudnak nyújtani.

 Támogatott rendszerek:

Bármilyen Microsoft, Linux, vagy Apple termékre tudunk technikai támogatást nyújtani, mindegy hogy a Felhasználó otthoni, vagy nagyvállalati környezetben használja számítógépét.

(Windows 7, Windows 8, Windows 10, Microsoft Server 2003, Server 2008, Server 2012, Linux, Apple, Android stb.)

További plusz!

A Szolgáltatás további előnye, hogy látjuk a Felhasználók számítógépeinek esetleges hibáit már előre. Ha a Felhasználó számítógépén pl. kezd megtelni a lemezterület, jelzi nekünk a rendszer miszerint a tárterület 90 % kihasználtságú. Ezt viszont mi tudjuk jelezni a felhasználónak, hogy töröljön felesleges fájlokat.

Milyen szolgáltatási áron juthat az „Online Rendszergazdai” szolgáltatásunkhoz?

Minden számítógépes rendszer más, így csak személyre szabott, egyedi ár meghatározására van lehetőség.   Kérjük, hogy az árajánlatunk kiadását megelőzően keressen meg minket elérhetőségeinken, hogy a szükséges információk birtokában a legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk adni!

 

         

 Tájékoztatásunk nem teljeskörű!

A szolgáltatás jogának változását fenntartjuk!

Építsünk együtt egyedi informatikai rendszert!

Termékünk

Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

36 70 534 8423