x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

Rendszermérnök

A rendszermérnök feladata nem ugyanaz, mint ami a rendszergazda feladata. Sajnos ezt a mai napig összekeverik.

A rendszergazda feladata, hogy a számítógépek működése során felmerülő hibákat elhárítsa és biztosítsa a zavartalan működést.

Ezzel szemben a rendszermérnöknek sokkal összetetteb a feladata. Ő az a személy, aki a meglévő számítógépes rendszerek működését átlátja. Képes a meglévő rendszereket úgy átalakítani, hogy azok legnagyobb hatékonysággal és megbízhatósággal álljanak a felhasználók rendelkezésére. Új rendszer létrehozásánál a rendelkezésre álló igények és források figyelembe vételével történik a tervezés, majd a kiépítés, úgy, hogy az hatékonyan és optimálisan működjön, és az adott jogi környezetnek is megfeleljen. Az üzemeltetés egy jól kiépített rendszerrel már gyerekjáték, szinte automatikusan végez a rendszer mindent, és tényleg csak a rendszer támogatására van szükség.

A rendszermérnöknek állandóan naprakésznek kell lennie, hiszen az informatika az a terület, ahol szinte naponta jelennek meg az újítások, és folyamatos a szakmai kihívás.

Eltökéltség, kíváncsiság, kitartás és logikus gondolkodásmód. Ezek nélkül nem megy!

Rendszermérnök leegyszerűsítve az a személy, aki megtervez, kivitelez, tanácsot ad és igény esetén üzemelteti is az informatikai rendszert.

Rendszermérnöki szolgáltatásaink kis és nagy számítógépes rendszerekre egyaránt értendőek. A szolgáltatások GDPR alapú informatikai rendszereket foglalnak magukba.  

 

Hogyan kezdődik a közös munka?....

 Felméréstől üzembehelyezésig

 

 

Általunk üzemeltetett szerverek és Megoldások

Szerverüzemeltetés

 

 

 Árajánlatkérés

 

 

 

 

Építsünk együtt egyedi informatikai rendszert!

Termékünk

Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

36 70 534 8423