x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

Gyors. Megbízható. Folyamatos.

Stabil tűzfalrendszer,
biztos védelem

Saját tovább fejlesztett tűzfalainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kis és középvállalkozások informatikai rendszerének speciális igényeit is ki tudja szolgálni

A tűzfal elengedhetetlen része a vállalkozásában működő informatikai rendszerének. Segítségével szabályozhatja a kimenő adatokat, míg a bejövő forgalom esetében távol tartja a fenyegetéseket.

Tűzfalainkat úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsák a magas szintű védelmet a külső támadások és belső adatkiszivárgások ellen.

Beérkező adatforgalom

A beérkező adatforgalom estében védelmet nyújtunk a vírusok és a kártékony programok ellen, megakadályozzuk az informatikai rendszerbe való bejutását. Blokkoljuk a hálózatról érkező kártékony tartalmakat. Így garantáljuk, hogy csak olyan programokat használjanak a munkatársak, amik mindenféleképpen szükségesek a munkájukhoz.

Kimenő adatforgalom

A kimenő adatforgalmat is rendszabályozzzuk. A különböző védelmi szabályozásokat fejlesztettünk ki, amivel meg lehet akadályozni, hogy a munkatársak részéről ne kerüljön ki semmilyen érzékeny információ, e-mail, belső információ.

Az általunk fejlesztett tűzfal attól nyújt megfelelő védelmet, hogy napi szinten figyeljük a támadásokat, vizsgáljuk a kéretlen programokat, vírusokat, hálózati csomagokat, és a logokból generált statisztika alapján tiltjuk, vagy engedjük az internet felől, és felé áramló kommunikációt. Minden óvintézkedés ellenére előfrodulhatnak támadások, azonban a tűzfalunkkal és a megfelelő óvintézkedésekkel ezek alig vagy egyáltalán nem okoznak kárt. A rendszer egy része automatikus, de folyamatos felügyeletet igényel.

Nagy vállalati méretű biztonság

Opcionális multi-node High Availability Clustering, Multi-WAN terhelés elosztás, automatikus csatlakozási hiba felismerés, hálózati forgalom elosztás, sávszélesség optimalizálás

Szerver feltörés megelőzés

Folyamatosan növekvő fenyegetettség adatbázis, IP blacklist adatbázis, Black Lista alapján IP szűrés, Snort-alapú csomag analízis, több fajta szabályok és kategóriák, Deep Packet Inspection (DPI)

Nyílt forráskódú Tűzfal és Router egyben

Captive portal vendég hálózat, NAT mapping (inbound/outbound), DHCP szerver, Stateful Packet Inspection (SPI), GeoIP blocking, Dynamic DNS


Saját tovább fejlesztett tűzfalunk védelmet nyújt

Hosszas tesztelés és éles rendszerben való működés során tűzfalunk biztonságot nyút az Ön informatikai rendszerének. Legyen akár mikróvállalkozás vagy közép vállalati méretű a vállalkozása a tűzfalaink egyedi kialakítása miatt Ön azt a tűzfalat kapja ami az Ön vállalkozásának a működéséhez legjobban illik, még akkor is ha speciális igányei vannak.

Titkosított VPN kapcsolatok

A tűzfal adta biztonságot akár több telephely esetén, vagy Home office-ban történő munkavégzés esetén is biztosítjuk.

Hálózati felhasználók hitelesítése

Nyilvántartjuk, hogy ki mikor milyen tevékenységet végzett az interneten, vagy akár melyik programot ki mikor használja

Internet és tartalom szűrések

A befelé és kifelé menő forgalmat ellenőrzzük és szűrjük. Az adatcsomagok biztonsági ellenőrzését is vizsgáljuk.

Segítségre van szüksége?

Hívjon +(36) 70 534 8423

vagy küldjön e-mailt: salesEz az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérje ingyenes tesztrendszerünket

Építsünk együtt egyedi informatikai rendszert!

Termékünk

Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

36 70 534 8423