Skip to main content

Saját tovább fejlesztett tűzfalaink megfelelő védelmet nyújtanak a kiberbűnözés és hekkertámadás ellen,

Stabil tűzfalrendszer, kibervédelem, adatvédelem és adatbiztonság

hekkertámadás a kiberbűnözés egyik formája

A tűzfal elengedhetetlen része a vállalkozásánál működő informatikai rendszerében a kibertámadások kivédésére. Segítségével szabályozhatja a kimenő adatokat, míg a bejövő forgalom esetében távol tartja a fenyegetéseket.

Az  adatbiztonság jelentős szerepet kapott a tűzfalaink megtervezése, kivitelezése és üzemeltetése során

Tűzfalainkat úgy alakítottuk ki, hogy biztosítsák a magas szintű védelmet a külső támadások és belső adatkiszivárgások ellen, azaz megvalósítja az adatvédelmi és adabiztonsági elvárásokat is.

Beérkező adatforgalom

A beérkező adatforgalom estében védelmet nyújtunk a vírusok és a kártékony programok ellen, megakadályozzuk az informatikai rendszerbe való bejutását. Blokkoljuk a hálózatról érkező kártékony tartalmakat. Így garantáljuk, hogy csak olyan programokat használjanak a munkatársak, amik mindenféleképpen szükségesek a munkájukhoz.

Kimenő adatforgalom

A kimenő adatforgalmat is rendszabályozzzuk. A különböző védelmi szabályozásokat fejlesztettünk ki, amivel  meg lehet akadályozni, hogy a munkatársak részéről ne kerüljön ki semmilyen érzékeny információ, e-mail, belső információ.

Az általunk fejlesztett tűzfal a kibervédelem feltételeinek úgy felel meg, hogy napi szinten figyeljük a kibertámadásokat, vizsgáljuk a kéretlen programokat, vírusokat, hálózati csomagokat, az adathalászatot és a logokból generált statisztika alapján tiltjuk, vagy engedjük az internet felől, és felé áramló kommunikációt. Minden óvintézkedés ellenére előfrodulhatnak a kiberbűnözők általi támadások, azonban a tűzfalunkkal és a megfelelő óvintézkedésekkel ezek alig vagy egyáltalán nem okoznak kárt. A rendszer egy része automatikus, de folyamatos felügyeletet igényel.

Nagy vállalati méretű biztonság
Nagy vállalati méretű biztonság

Opcionális multi-node High Availability Clustering, Multi-WAN terhelés elosztás, automatikus csatlakozási hiba felismerés, hálózati forgalom elosztás, sávszélesség optimalizálás

Szerver feltörés megelőzés
Szerver feltörés megelőzés

Folyamatosan növekvő fenyegetettség adatbázis, IP blacklist adatbázis, Black Lista alapján IP szűrés, Snort-alapú csomag analízis, több fajta szabályok és kategóriák, Deep Packet Inspection (DPI)

 

Nyílt forráskódú Tűzfal és Router egyben
Nyílt forráskódú Tűzfal és Router egyben

Captive portal vendég hálózat, NAT mapping (inbound/outbound), DHCP szerver, Stateful Packet Inspection (SPI), GeoIP blocking, Dynamic DNS


Szoftveres megoldásinkkal nagyobb védelmet biztosítunk

Saját tovább fejlesztett tűzfalunk védelmet nyújt a hekkertámadások ellen

Hosszas tesztelés és éles rendszerben való működés során tűzfalunk biztonságot nyút az Ön informatikai rendszerének a kiberbűnözéssel szemben. Legyen akár mikróvállalkozás vagy közép vállalati méretű a vállalkozása a tűzfalaink egyedi kialakítása miatt Ön azt a tűzfalat kapja ami az Ön vállalkozásának a működéséhez legjobban illik, még akkor is ha speciális igányei vannak. Az adatvédelem és adatbiztonság a tűzfalunk megvalósítás során kiemelt szerepet kap

Adatvédelem és adatbiztonság

Tűzfalaink biztonságot nyújtanak a vállalkouzásának működéséhez szükséges adatiainak: Az adatbiztonság és adatvédelem kiemelt szempont a tűzflaink kialakítása és üzemeltetése során.

Kibertámadás és kiberbűnőzés elleni védelem

A tűzfalaink megakadályozzásk, hogy a kibertámadás vagy kiberbűnözés áldozatává váljon a vállalkozása. A tűzflalaink a kibervédelem megfelelő eszközeivel és kialakításával védi meg az infromatikai rendszerét.

Tűzfal megfelleő biztonságot nyújt a kibertámadás ellen
Titkosított VPN kapcsolatok

A tűzfal adta kiberbiztonságot akár több telephely esetén, vagy Home office-ban történő munkavégzés esetén is biztosítjuk.

Hálózati felhasználók hitelesítése

Nyilvántartjuk, hogy ki mikor milyen tevékenységet végzett az interneten, vagy akár melyik programot ki mikor használja

adatvédelem és adatbiztonság a megfelelő jelszóval
Biztonságos munkavégzés kibervédelemmel
Internet és tartalom szűrések

A befelé és kifelé menő forgalmat ellenőrzzük és szűrjük az adathalászattal szemben. Az adatcsomagok biztonsági ellenőrzését is vizsgáljuk.

Kérje ingyenes tesztrendszerünket

Érdeklődjön a részletekért most!

36 70 534-8423

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.