x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

FIBARO FGSD-002 füstérzékelő

Füst érzékelő beépített hőmérséklet érzékelővel. Ezzel az eszközzel jelentősen fokozható az otthon biztonsága.

23845 Ft

Áfa: 5069 Ft

Description:

A FIBARO Smoke Sensor egy univerzális, optikai füstérzékelő, mely falra és mennyezetre is felszerelhető. Ez a kisméretű eszköz nemcsak a füstöt tudja érzékelni és jelezni, hanem a beépített hőmérsékletérzékelőjesegítségével a magas hőfokot és hősebességet is, így a tüzet a kialakulási szakaszban jelzi. A riasztás hangjelzéssel, a LED dióda villogásával és a Z-Wave hálózat elemeihez vezérlő parancsok küldésével történik. A benne lévő relé által jelzésttud küldeni bármely behatolásjelző rendszer felé.
Tűz, vagy füst esetén a rendszere fény- és hangjelzéssel riasztja az otthon tartózkodókat, illetve üzenetben értesíti a távollévő családtagokat. Ez az üzenet lehet PUSH üzenet a mobiltelefonra vagy tabletre, (felugró üzenet) illetve riasztást küldhet email címre is! A füstjelző használatához a Fibaro HC2 vagy a Fibaro Lite központi egységek megléte szükséges!

Javasolt felhasználási terület:

A Fibaro okos otthont javasoljuk társas házakba, lakásokba, irodákba, nyaralókba.

Figyelem!

Az okos otthonok felprogramozásához mindenképpen forduljon hozzánk segítségért bizalommal! A felprogramozást és beállítást kérjük bízza szakembereinkre!

A webáruházunkban kiajánlott ár csak a termék árát tartalmazza, a kiépítési és programozási költséget nem!

Amennyiben szeretné hogy kollégáink beüzemeljék és felprogramozzák az okos otthonát, kérjük, hogy keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén, hogy további okos otthon igényeit felmérjük, és árajánlatot adhassunk a kivitelezésre!

Köszönjük szépen!

 

Építsünk együtt egyedi informatikai rendszert!

Termékünk

Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

36 70 534 8423