x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

 x 
Kosár - 0 Ft

Kosár

A kosár üres

FIBARO Starter KIT EU

A Fibaro Strater Kitt a legtökéletesebb választás, hogy elkezdhessük otthonunkat automatizálni. A FIBARO rendszer egy vezeték nélküli, rugalmasan bővíthető struktúrát okosotthon rendszer. A lehetőségeknek csak a képzeletünk szabhat határt. Tartalmaz egy Fibaro Home Center Lite központot, Intelligens dugaljt, mozgás érzékelőt, nyitás érzékelőt, folyadék érzékelőt és füst érzékelőt

184843 Ft

Áfa: 39297 Ft

Description:

 A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a FIBARO rendszer telepítésekor nem kell falakat bontani, fúrni-faragni, a meglévő infrastruktúra teljesen épen marad. Továbbá a technológia fejlődése és a vezeték nélküli kommunikáció lehetővé tette a bekerülési költségek drasztikus csökkenését is, így egy komplett FIBARO rendszer kiépítési költsége ma már rendkívűl kedvező!

Pár példa vagy ötlet az okos otthon használatát illetően:

Jelenlét szimuláció:

Bizonyára ismerős az érzés, amikor egy hosszabb távollét – nyaralás, üzleti út – alatt azon aggódik, hogy vajon mi történik az üresen hagyott otthonával. Ezennel vége az idegörlő nyugtalanságnak, dőljön hátra és élvezze az utazással járó kikapcsolódást. A FIBARO okos otthon rendszerével nyugodtabban nyaralhat.

Éjszakai fény:

Ismerős az érzés, amikor az éjszaka kellős közepén kibotorkál a mosdóba és vakító fény fogadja a villany felkapcsolásakor? Az okos otthon rendszer segítségével könnyen megoldható, hogy ha a mozgás érzékelő mozgást észlel, a folyóson a lámpák automatikusan felkapcsolódnak, majd távozáskor pedig lekapcsolódnak.

Fogadó fény:

Haza érkezéskor a rendszer felkapcsolja a lámpát ajtónyitásra, vagy mozgásérzékelés esetén.

Kényelmes távozás:

Távozáskor az ajtó nyitásra és a mozgás hiányára lekapcsolja a lámpát.

Távoli ellenőrzés, fokozott biztonság:

Telefonján távolról is ellenőrizheti, és szükség esetén lekapcsolhatja a rendszerbe kötött elektromos eszközöket, berendezéseket. Esetleges tűz, vagy csőtörés esetén a rendszere fény- és hangjelzéssel riasztja az otthon tartózkodókat, illetve üzenetben értesíti a távollévő családtagokat. PUSH üzenetet küld a felhasználók mobiltelefonjaira, (azaz felugró üzenetet) továbbá email üzenetben értesíti a megfelelő illetékeseket további intézkedés céljából.

 Javasolt felhasználási terület:

A Fibaro okos otthont javasoljuk társas házakba, lakásokba, irodákba, nyaralókba.

Figyelem!

Az okos otthonok felprogramozásához mindenképpen forduljon hozzánk segítségért bizalommal! A felprogramozást és beállítást kérjük bízza szakembereinkre!

A webáruházunkban kiajánlott ár csak a termék árát tartalmazza, a kiépítési és programozási költséget nem!

Amennyiben szeretné hogy kollégáink beüzemeljék és felprogramozzák az okos otthonát, kérjük, hogy keressen meg minket  elérhetőségeink valamelyikén, hogy további okos otthon igényeit felmérjük, és árajánlatot adhassunk a kivitelezésre!

Köszönjük szépen!

 

A kiválasztott termék mellé szolgáltatót is keres aki üzemelteti a már meglévő vagy a most vásárolt eszközt?

Tovább olvasok!

 

Építsünk együtt egyedi informatikai rendszert!

Termékünk

Kapcsolat

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

36 70 534 8423